και Τώρα, Πως; 2019-10-15T16:43:53+03:00

Project Description

Ό,τι γράφει, ξαναγράφει…

Αν νομίζεις πως χρειάζεται μια αιωνιότητα για να αλλάξεις μια σκέψη και να επηρεάσεις τις συμπεριφορές που συνδέονται με αυτή, γράψε λάθος. Για την ακρίβεια, γράψε κάτι νέο.

Κάποιες φορές επιμένουμε να προβάλλουμε μια ιστορία που στην πραγματικότητα δεν μας αντιπροσωπεύει. Αφορά ίσως, αυτό που θα θέλαμε να ακούσουν οι άλλοι ή ακόμη κι αυτό που εμείς έχουμε συνηθίσει να λέμε για τον εαυτό μας. Αυτές οι «ιστορίες» δεν περιγράφουν πάντα, ούτε το ποιοι είμαστε, ούτε το τι μπορούμε να καταφέρουμε και ενδέχεται ν’ αποτελούν το εμπόδιο μας για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Στο εργαστήριο των 12 ωρών, με μια σειρά από δικές σου ιστορίες και δικά μας παιχνίδια, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, βάζεις τον σπόρο του στοχασμού και της επιθυμητής για εσένα αλλαγής. Σε μόλις λίγες ώρες! Χωρίς προϋποθέσεις!

H μεθοδολογία, το περιεχόμενο και οι δραστηριότητες του βασίζονται σε εφαρμοσμένες τεχνικές NLP – New Code NLP & Θεατροπαιδαγωγικής, και προσαρμόζονται επιστημονικά στο προφίλ και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

  • Επαναπροσδιορίζεις τον στόχο σου, μεθοδευμένα, έχοντας συνυπολογίσει τις παραμέτρους που σχετίζονται με αυτόν, απαλλαγμένος από τις περιοριστικές πεποιθήσεις που αποτελούν εμπόδιο, έως σήμερα.
  • Ανακαλύπτεις μοτίβα συμπεριφορών, που σε αυτό-παγιδεύουν
  • Μπαίνεις απ’ ευθείας στη δράση και στην ανακάλυψη, με εφαρμοσμένες μεθόδους του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού – NLP και της Θεατροπαιδαγωγικής

Οφέλη

Είναι ένα λίγων ωρών theory free lab χωρίς διάλεξη, ώστε να κατακτήσεις βήμα – βήμα τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις σε εσένα, στην επαγγελματική σου ομάδα ή σε άλλο περιβάλλον και κυρίως για να εγγραφούν στον εγκέφαλο οι εμπειρίες που αφαιρούν τα εμπόδια και σε έχουν ήδη οδηγήσει σε λύσεις.

  • Δόμηση στρατηγικής λήψης αποφάσεων σε συνδυασμό με την εφαρμογή swot ανάλυσης σε προσωπικό επίπεδο, (δυνατά- αδύναμα σημεία, ευκαιρίες, απειλές/ εσωτερικού – εξωτερικού περιβάλλοντος) που δύναται να συμβάλουν ουσιαστικά στη διαχείριση προβλημάτων, προσωπικών περιοριστικών παραγόντων που αφορούν σε στοχοθέτηση ή σε μη επίτευξη στόχων, σε χαμηλή απόδοση, ανταπόκριση και προσαρμογή σε προσωπικές και εργασιακές αλλαγές
  • Απόκτηση τεχνικών προς προσωπική ανάπτυξη ή διαχείριση ομάδας
  • Ορισμός πλαισίου ενός προβλήματος – συμπεριφοράς και πλαισίου επίλυσης αυτού

Μέθοδος

Εδώ, δουλεύεις ατομικά πάνω στους προβληματισμούς σου – χωρίς να πρέπει να τους μοιραστείς, χρησιμοποιώντας παράλληλα τη δυναμική της ομάδας. Το NLP είναι ένα πολύ διακριτικό content free σύστημα που μελετά την ανθρώπινη συμπεριφορά εστιάζοντας στο πώς κι όχι στο τι. Εφαρμόζοντας τεχνικές και μεθόδους από NLP, New Code NLP & Θεατροπαιδαγωγική:

• Επιτυγχάνεται η αποστασιοποίηση από το εκάστοτε ζητούμενο – πρόβλημα ή εμπόδιο, ώστε το άτομο να αναστείλει τον εσωτερικό διάλογο και τις περιοριστικές πεποιθήσεις. {association | dissociation}
• Ενδυναμώνεται η νοητική ανάπτυξη, η παραγωγική σκέψη και το άτομο απελευθερώνεται από περιορισμούς ώστε να αξιοποιεί αποτελεσματικότερα γνώσεις, επιχειρηματολογία και να βρίσκει, για τον ίδιο, τις κατάλληλες λύσεις.,

Επικοινωνήστε με το sherlockyourmind.gr

Συμπληρώστε τη φόρμα για οποιαδήποτε πληροφορία