Τα Κάτω Πάνω Διαδραστικό Εργαστήριο

Τα Κάτω Πάνω Διαδραστικό Εργαστήριο

Loading Map....

Ημερομηνία/Ώρα
01/12/2018 - 02/12/2018
09:00 - 15:00

Τοποθεσία
NLP Greece®

Κατηγορίες


Είναι ένα #theory_free_lab, χωρίς διάλεξη, ώστε να κατακτήσεις βήμα – βήμα τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις σε εσένα, στην επαγγελματική σου ομάδα ή σε άλλο περιβάλλον. Και! κυρίως για να εγγραφούν στον εγκέφαλο οι #εμπειρίες που αφαιρούν τα #εμπόδια και που ήδη, σε έχουν οδηγήσει σε #λύσεις.

Αν νομίζεις πως χρειάζεται μια αιωνιότητα για να αλλάξεις μια σκέψη και να επηρεάσεις τις συμπεριφορές που συνδέονται με αυτή, γράψε λάθος. Για την ακρίβεια, γράψε κάτι νέο.

Ότι γράφει, ξαναγράφει.

Με τη μεθοδολογία Sherlock Your Mind, μια σειρά από ιστορίες και παιχνίδια ντύνουν με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο την επιστημονική υπόσταση του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, στον κλασικό και νέο κώδικά του, καθώς και της Θεατροπαιδαγωγικής.

Σε μόλις λίγες ώρες! Χωρίς προϋποθέσεις και κυρίως χωρίς εσωτερικό διάλογο.

Πότε είσαι έτοιμος για.. Sherlock Your Mind :
Συχνά, λέμε στον εαυτό μας και σε άλλους, ιστορίες για εμάς, για τα «θέλω» μας, για το τι συνέβη…
Κάποιες φορές επιμένουμε να προβάλλουμε μια ιστορία που στην πραγματικότητα δεν μας αντιπροσωπεύει. Αφορά ίσως, αυτό που θα θέλαμε να ακούσουν οι άλλοι ή ακόμη κι αυτό που εμείς έχουμε συνηθίσει να λέμε για τον εαυτό μας. Αυτές οι «ιστορίες» δεν περιγράφουν πάντα, ούτε το ποιοι είμαστε, ούτε το τι μπορούμε να καταφέρουμε και ενδέχεται ν’ αποτελούν το εμπόδιο μας για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.
Ένα από τα αξιακά ατού του Sherlock Your Mind, ως μέθοδος, είναι πως διαθέτει απόλυτα δομημένη και επιστημονικά στοιχειοθετημένη ροή σε εναλλασσόμενες τεχνικές και εργαλεία, ανάμεσα στην εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη και στο εφαρμοσμένο Θέατρο.

Χωρίς να χρειαστεί να κοινοποιήσει κάποιος το περιεχόμενο της ιστορίας του, αλλά να μπορεί να επωφεληθεί από τη δυναμική της ομάδας, στο lab #Τα_Κάτω_Πάνω ο συμμετέχων
– βρίσκει τα εμπόδια στο δρόμο του,
– απαλλάσσεται από τις δικαιολογίες που τα συντηρούν,
– μπαίνει απ’ ευθείας στη δράση και στην ανακάλυψη, βρίσκοντας μπροστά του την ολότητα του ζητήματος, με το δημιουργικό εύρος του θεάτρου και τη σαφήνεια της Νευροεπιστήμης.

Αυτός ο συγκερασμός της θεμελιακής δημιουργικότητας του θεάτρου και της νομοτελειακής επιστημοσύνης του εφαρμοσμένου nlp καθιστούν το Sherlock Your Mind –Τα Κάτω Πάνω – απολύτως μοναδικό καθώς,
– Η μεθοδολογία, το περιεχόμενο και οι δραστηριότητες του βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις της Νευροεπιστήμης, σε NLP – New Code Games & στο Εφαρμοσμένο Θέατρο και προσαρμόζονται επιστημονικά στο προφίλ και τις ανάγκες των συμμετεχόντων,
– Είναι ένα λίγων ωρών theory free lab χωρίς διάλεξη, ώστε να κατακτήσεις βήμα – βήμα τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις σε εσένα, στην επαγγελματική σου ομάδα ή σε άλλο περιβάλλον και κυρίως για να εγγραφούν στον εγκέφαλο οι εμπειρίες που αφαιρούν τα εμπόδια και σε έχουν ήδη οδηγήσει σε λύσεις,
– Εδώ, δουλεύεις ατομικά πάνω στους προβληματισμούς σου – χωρίς να πρέπει να τους μοιραστείς, χρησιμοποιώντας παράλληλα τη δυναμική της ομάδας. Το Nlp είναι ένα πολύ διακριτικό content free σύστημα που μελετά την ανθρώπινη συμπεριφορά εστιάζοντας στο #πώς κι όχι στο τι.

Με τη μεθοδολογία του Sherlock Υour Mind αποκτάς το δικό σου κλειδί ώστε:
– Να ανακαλύπτεις τι σε εμποδίζει, να πραγματοποιήσεις το «θέλω» σου
– Να εξερευνάς την σημαντικότητα και την κυρίαρχη πρόθεση πίσω από αυτό
– Ν’ αντιλαμβάνεσαι κατά πόσο η επίτευξη των όσων θέλεις, εξαρτάται από εσένα και κατά πόσο από την αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους.

Sherlock Υour Mind – Σημαντικές Πληροφορίες
– Αποτελείται από 12 ώρες και, για να αποκομίσεις όλα τα οφέλη του, πρέπει να δεσμεύσεις και τις 12 ώρες από το πρόγραμμα σου.
– Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος προκειμένου να διατηρηθεί η διαδραστικότητά του.
– Χρειάζεσαι άνετα ρούχα
– Η μόνη βασική προϋπόθεση είναι η δέσμευσή σου να διασκεδάσεις
– Δεν απαιτείται καμία γνωστική ή ακαδημαϊκή προϋπόθεση.

Για την εγγραφή σου και για να ενημερωθείς για την Early Bird τιμή:

  sym@sherlockyourmind.gr

  Τόπος διεξαγωγής: Φλέμινγκ 14 Μαρούσι
  Ημερομηνία: 01 & 02 Δεκεμβρίου 2018
  Ώρα: 09.00 – 15.00

  Το εργαστήριο θα διεξαχθεί εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων

  2019-02-01T11:36:59+03:00