Ladies’ Speakeasy Nights Workshop

Ladies’ Speakeasy Nights Workshop

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
13/03/2019
19:00 - 22:00

Τοποθεσία
Chakras core therapy & spa

Κατηγορίες


Η ιστορία:
H Ελέανορ Ρούσβελτ κάποτε είπε πως: «μια γυναίκα είναι πολλές φορές σαν μια σακούλα τσάι – δεν μπορείς να πεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις στο ζεστό νερό…. άλλες διαλύονται, άλλες μετατρέπονται σε κάτι μοναδικό & υπέροχο…»

Πολύ λόγος γίνεται για αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αυτοβελτίωση κ.ο.κ., με μια διαρκή αναζήτηση, χωρίς να έχουμε αφιερώσει λίγο χρόνο να σκεφτούμε τι είναι αυτό που κάνουμε σωστά και πως οι λέξεις αποτυπώνουν εμπειρίες ή εκκινούν σκέψεις και συμπεριφορές.
Μήπως τελικά είναι ο τρόπος που έχει δρομολογηθεί η σκέψη μας, η διαδρομή που ακολουθεί το μυαλό μας για να κάνει κάτι; Μήπως δεν χρειάζεται να αλλάξουμε αυτή τη διαδρομή αλλά να την παρατηρήσουμε για να την ανασυνθέσουμε;

Γνωρίζοντας να κάνουμε πολύ καλά αυτά που δε μας αρέσουν, που θέλουμε να αλλάξουμε, που μας είναι άχρηστα ίσως, ξεχνάμε πως αν και μη κατάλληλη αυτή η τριπλέτα σκέψης-συναισθήματος-συμπεριφοράς είναι μια μέθοδος. Μια μέθοδος, που γνωρίζουμε να εκτελούμε άριστα. Και το ίδιο άριστα μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παράξουμε μια άλλη, κατάλληλη για μας και μόνο.

Σκεφτείτε μόνο αυτό:
Το μυαλό μας εκπαιδεύεται και με την κατάλληλη εκμάθηση είναι σε θέση να γεννά ιδέες, να δημιουργεί προοπτικές!
Στερεοτυπικές εκφράσεις που ακούγονται χαλαρά σε ένα καφέ, σε ένα γεύμα μεταξύ φίλων πόση δύναμη και επιρροή μπορεί να έχουν στη συμπεριφορά μας;
Υπάρχει τρόπος να δούμε τα πράγματα αλλιώς;
Να νιώσουμε δυνατές; Να νιώσουμε το πόσο δυνατές μπορούμε να είμαστε;
Και κυρίως να δημιουργήσουμε το δικό μας οπλοστάσιο αξιοποιώντας τον υπέροχο εαυτό μας;
Υπάρχει! Με το Sherlock your Mind™- Sherlock Your Self, έχουμε τον τρόπο και μάλιστα στη διασκεδαστική και επιστημονικά αποτελεσματική εκδοχή του.

⚫️Τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:
Μαζί σε 3+1 αυτοτελή fun labs της μεθόδου Sherlock Your Mind™, θα χαράξουμε, ενδοσκοπικά, μια διαδρομή που θα μας οδηγήσει να οριοθετήσουμε έννοιες, σεβόμενοι το αξιακό σύστημα της κάθε μιας, ξεχωριστά.
▪️Αυτοεκτίμηση – Αυτοπεποίθηση (1ος κύκλος)
Από το 1ο ενικό της ορθότητας στο 3ο πληθυντικό των συλλογικών πεποιθήσεων.
Ένας θηλυκός αντικομφορμισμός για το που είναι ο πήχης, από μας για μας, εξ’αρχής…
▪️Η Ρουτίνα με τραβάει πίσω (2ος κύκλος)
Με τη βοήθεια της εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης και της Εφαρμοσμένης Θεατροπαιδαγωγικής, μαθαίνουμε Φυσική και βρίσκουμε τους λόγους που η Ρουτίνα έχει διπλά μόρια ισχύος στον Νόμο του Νεύτωνα και πώς μπορούμε να κάνουμε συμπεριφορικό Lifting για ολόφρεσκιες σχέσεις, ξεκινώντας από την πιο παλιά, εκείνη με τον εαυτό μας.
▪️Η κατάλληλη σκέψη την κατάλληλη στιγμή (3ος κύκλος)
Ο Αϊνστάιν είχε κάποτε πει, πως αν είχε μια ώρα να βρει την απάντηση σε μια ερώτηση, θα επένδυε τα 59 λεπτά της ώρας στην κατάλληλη διατύπωση της ερώτησης, ώστε ο εγκέφαλος να οδηγηθεί αυτόματα στη λύση.
Και μιλώντας για ερωτήσεις, έχετε σκεφτεί ότι ίσως δεν έχουμε απαντήσεις αν δεν έχουμε ερωτήσεις που ξεκλειδώνουν τη σκέψη;
▪️Επικοινωνία και σχέσεις (4ος κύκλος)
Για κάθε κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που συνδέονται ποικιλοτρόπως με εμάς και τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλοεπιδρούμε ως ένα πολυσύνθετο σύστημα. Κάποιες φορές ακόμη και για μας τους ίδιους, η χαρτογράφηση αυτής της κατάστασης είναι κάτι που δεν έχουμε εκπαιδευτεί να κάνουμε, πολύ περισσότερο όταν έχοντας σχεδιάσει έναν αρχικό έστω χάρτη, ανακαλύπτουμε νέα στοιχεία περπατώντας τον…

⚫️Σε ποιους απευθύνεται:
Τα εργαστήρια σχεδιάστηκαν ειδικά για τους προβληματισμούς και τις ανάγκες που εκφράζουν οι «σημερινές γυναίκες». Ανεξάρτητα από το ζητούμενο που μπορεί να έχει η κάθε μια κυρία που συμμετέχει, ο στόχος είναι να αποδυναμωθούν περιοριστικές αντιλήψεις που ίσως αποτελούν εμπόδιο. Ο σχεδιασμός τους βασίζεται στις τελευταίες εξελίξεις της Νευροεπιστήμης, του εφαρμοσμένου NLP & Θεάτρου. Tο κάθε άτομο παίρνει απόσταση από το ζήτημα που το απασχολεί και παράλληλα τεχνικές ώστε να μπορεί να το διαχειρίζεται. Mπορεί να δει τις λύσεις και τις επιλογές που πιθανώς μέχρι τώρα δεν έβλεπε. Πιστοί, στη μεθοδολογία και τη φιλοσοφία της Sherlock Your Mind™, η οποία συμπεριλαμβάνει τη σημαντικότητα του συγχρονισμού σώματος και μυαλού, επιλέξαμε ένα χώρο ζεστό και φιλικό, όπου το σώμα θα χαλαρώσει και η σκέψη θα διευρυνθεί. Όλα αυτά διαδραστικά και ευχάριστα!

?Σημαντικές Πληροφορίες:
Ημερομηνία Διεξαγωγής 1ου κύκλου: 13.03.2019
Ώρα Διεξαγωγής: 19.00 – 22.00
Τόπος Διεξαγωγής: Chakras Core Therapy & Spa Β. Παύλου 89 -91 Βούλα
☎️: 2177349464 & 2108952174
? sym@sherlockyourmind.gr
Κόστος Συμμετοχής: 50€ (ανά εργαστήριο)
Early Bird: 40€

?Τρόπος Εγγραφής
Βήμα 1ο : Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή απόδειξης στο sym@sherlockyourmind
Βήμα 2ο : Η συμμετοχή σου έχει εξασφαλιστεί και αναμένεις τον προσωπικό σου κωδικό?. Προσοχή: Δεν μεταβιβάζεται
Βήμα 3ο : Τι να φέρεις; Τίποτα! Αναλαμβάνουμε εμείς για εσένα! Το παιχνίδι που σε «ξεκλειδώνει» έχει ήδη ξεκινήσει

2019-03-05T12:29:42+03:00