O Ασκός του Αιόλου©️ | Μένουμε Σπίτι

O Ασκός του Αιόλου©️ | Μένουμε Σπίτι

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
22/04/2020
18:30 - 19:30

Κατηγορίες


O Ασκός του Αιόλου©️ | Μένουμε Σπίτι
Ένα διαδικτυακό, διαδραστικό εργαστήριο!
Εδώ και ένα μήνα σχεδόν, είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε σπίτι βιώνοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις με την οικογένεια μας, τη δουλειά μας, τους φίλους μας. Μοιάζει να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και όλα να πηγαίνουν πίσω.
Ας τον κλείσουμε!
Πώς θωρακίζεις τον εαυτό σου, για όταν λήξει η καραντίνα;
Μέσα από το μύθο “Ο Οδυσσέας στο νησί του Αιόλου”, θα μπορέσουμε, με έναν διασκεδαστικό τρόπο να δώσουμε νόημα σε αυτή την παρότρυνση «Μένουμε Σπίτι»,
ώστε να βρούμε τα δικά μας εφόδια προκειμένου
– να σχεδιάσουμε μια στρατηγική για τα επόμενα βήματά μας,
– να αναγνωρίσουμε τι πραγματικά αποτελεί απειλή μένοντας σπίτι και
– να ενθαρρύνουμε τον εαυτό μα,ς αναλογιζόμενοι τα δυνατά μας σημεία, σε έναν νέο τρόπο σκέψης.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 στις 18:30

Το εργαστήριο©️ αυτό σχεδιάστηκε με τεχνικές του NLP και του εκπαιδευτικού Δράματος από την Αναστασία και Αγγελική Τομαρά συνιδρύτριες της Sherlock Your Mind ® και βγαίνει πρώτη φορά διαδικτυακά την
Xωρίς χρέωση, αναλογιζόμενες τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.
Το μόνο που χρειάζεται για να λάβεις μέρος στο ταξίδι του Οδυσσέα είναι να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι 19.04.2020
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος με:
?e-mail, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο – ?Θέμα: Ασκός Αιόλου | sym@sherlockyourmind.gr
?Inbox: αναγράφοντας ονοματεπώνυμο & e-mail
Οι δημιουργοί της Sherlock Your Mind™, Αναστασία και Αγγελική Τομαρά, διανύουν τη 2η δεκαετία αποτελεσματικής πρακτικής στα αντικείμενα τους και τον 3ο χρόνο κοινής πορείας στο χώρο του Professional Coaching & Learning Development. Αξιοποιώντας αυτή τη μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία, σχεδιάζουν διαδραστικά εργαστήρια τα οποία αποσκοπούν στη βιωματική εκπαίδευση.
Η μεθοδολογία της Sherlock Your Mind™ , παρουσιάστηκε τον Μάιο 2019 στο NLP International Conference και αναπτύχθηκε στο HR Community Conference & Awards 2019 «Παραγωγικά Παίγνια»
Η Aggeliki Tomara είναι θεατρολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης. Ως συν-δημιουργός της Sherlock Your Mind™, χρησιμοποιεί το θέατρο ως ένα δημιουργικό και αποδοτικό παιδαγωγικό εργαλείο. Εργάζεται με ενήλικες και παιδιά επιτυγχάνοντας την απελευθέρωση των εκφραστικών τους μέσων, τη δημιουργία ομαδικού πνεύματος και την αποδέσμευσή τους από αυτοπεριορίστηκες αντιλήψεις. Εξερευνά, πώς το σώμα μας λειτουργεί ως ο μεγαλύτερος υποδοχέας πληροφοριών από το εξωτερικό περιβάλλον, και σχεδιάζει labs που ενισχύουν αυτήν την έμφυτη ικανότητά του να συμμετέχει εξίσου με το μυαλό μας σε όλες μας τις δραστηριότητες.
H Anastasia Tomara είναι Learning & Development Professional, NLP Master Practitioner, New Code NLP Practitioner, proficient in one-to-one coaching και συν-δημιουργός της Sherlock Your Mind™. Στo πλαίσιο των labs και trainings, που σχεδιάζει για την Sherlock Your Mind™, μεταξύ άλλων, επιτυγχάνει την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευόμενων και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη διαπροσωπικών ικανοτήτων και την αποδοτική μετάδοση – αφομοίωση της γνώσης.

Κρατήσεις

Οι κρατήσεις είναι κλειστές για αυτή την εκδήλωση.

2020-04-19T14:21:53+03:00