Train the Trainer

Sherlock Your Mind™

Train the Trainer 2019-05-13T11:09:39+03:00

Project Description

Sherlock Your Mind – Train the Trainer

Πόσο συχνά συναντάτε ανθρώπους που σας μιλούν γι’ αυτό που κάνουν με τόσο παθιασμένο και δυνατό λόγο, με τρόπο που κάθε τους κίνηση και σωματική αποτύπωση, αφενός σας πείθει πως το γνωρίζουν άριστα κι αφετέρου σας κάνει, μέσα στα πρώτα λεπτά, να ενδιαφερθείτε γι’ αυτό;

Είναι ίσως συχνή η επισήμανση για πολλούς εκπαιδευτές πως, ενώ γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους, και ενώ διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σχετικά με την τέχνη ή την επιστήμη τους, το γνωστικό τους μήνυμα δεν βρίσκει πάντα τους παραλήπτες τους.

Τι κάνουν οι μεν που αντανακλά πως επίστανται του κλάδου τους, που δεν κάνουν άλλοι που ίσως είναι το ίδιο καλά καταρτισμένοι;

Ο τρόπος με τον οποίο κάποιος επαγγελματίας είναι σε θέση να συνδεθεί με το κοινό, τους πελάτες, τους εκπαιδευόμενους ή τους μαθητές του είναι η γέφυρα ανάμεσα στην πληροφορία και την εμπειρία.

Η πληροφορία αφορά στη στατικότητα της γνώσης, ενώ η ενίσχυσή της με χαρακτηριστικά που την ανάγουν σε βίωμα αφορά στον τρόπο με τον οποίο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά αποφασίζει να την εντάξει στη ζωή του, με στόχο τη βελτιστοποίησή της.

Sherlock Your Mind be a gifted trainer:

• αν είστε δάσκαλος, πωλητής, εκπαιδευτής, προπονητής, coach, θεραπευτής, και θέλετε να βελτιώσετε τη δυνατότητά σας να μεταδίδετε το γνωστικό σας αντικείμενο
• αν θέλετε να εμπνεύσετε το πάθος με το οποίο οι ίδιοι παθιάζεστε στα επαγγελματικά σας
• αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στον κλάδο σας, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία
• αν σας ενδιαφέρει να αυξήσετε τις επιδόσεις σας, και να χτίσετε φήμη γύρω από αυτό που κάνετε
• αν σας ενδιαφέρει οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε , να συνεργάζονται με εσάς και να συνδεθείτε για ένα δυνατό αποτέλεσμα
• αν έχετε κάποιο ισχυρό πρότυπο και δεν ξέρετε πως να εξελιχθείτε με το δικό σας μοναδικό τρόπο αντίστοιχα επαγγελματικά
• αν είστε πεπεισμένοι πως κάνετε πολύ αποτελεσματικά κάτι, αλλά δεν έχετε βρει ακόμη τον τρόπο να το επικοινωνήσετε στο κοινό, τους εκπαιδευόμενους ή τους πελάτες σας.

Γιατί είναι μοναδικό το Sherlock Your Mind – Train the Trainer

Οι Εσκιμώοι διαθέτουν 17 διαφορετικές λέξεις για τον πάγο. Οι λέξεις διαθέτουν δύναμη και παράλληλα επιδρούν με καταλυτικό τρόπο στον εγκέφαλο, δημιουργούν συνάψεις στο νευροδιαδίκτυο και καλούν μνήμες, συναισθήματα, σκέψεις και συνεπώς συμπεριφορές.

Η μεθοδολογία Sherlock Your Mind είναι τόσο συγκεκριμένης δομής επιστημονικά που θα μπορούσε άνετα να παραλληλιστεί με τη συνέπεια κύλησης ενός τρένου στις ράγες, με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα. Ταυτόχρονα η μεθοδολογία Sherlock Your Mind είναι content free, δίνοντας την επιλογή στους συμμετέχοντες να αποφασίσουν αν θα μοιραστούν τις ανακαλύψεις τους, αυτογνωστικά με τους υπόλοιπους ή όχι, λαμβάνοντας παράλληλα και στις δύο περιπτώσεις τη δυναμική της ομάδας.

Ακριβώς όπως το λεκτικό metaphor του τρένου, δίνει ως μόνη προϋπόθεση για την διεξαγωγή του ταξιδιού τις ράγες χωρίς να θέτει περιορισμούς στον τύπο ή το μοντέλο του τρένου, στην ταχύτητα, τους επιβάτες, τη διακόσμηση των βαγονιών ή τη διαλογή του φορτίου. Αντίστοιχα έτσι και το Sherlock Your Mind Train the Trainer, δεν παρεμβαίνει στο περιεχόμενο του αντικειμένου του κάθε επαγγελματία.

Αντιθέτως προσφέρει τις τεχνικές και τα εργαλεία από το Εφαρμοσμένο Θέατρο και τον Εφαρμοσμένο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό ούτως ώστε να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας σε σαφή πλαίσια να ενθέσει με τον βέλτιστο τρόπο το δικό του περιεχόμενο και γνωστικό πλούτο.

Πώς κερδίζετε από το Sherlock Your Mind – Train the Trainer

• μαθαίνετε πώς να συγχρωτίζεστε και να συνδέεστε με το κοινό σας
• ανακαλύπτετε πώς τα λεκτικά μοτίβα μπορούν να επηρεάσουν συμπεριφορές
• εξερευνάτε ποιος είναι ο στόχος που αληθινά έχετε μέσα από την επαγγελματική σας ιδιότητα και πώς αυτό αξιακά επηρεάζει τη δράση και την φήμη σας
• γίνεστε οι καλύτεροι πρέσβεις του εαυτού σας
• δημιουργείτε τη διαφορά που κάνει τη διαφορά σε σας, σε σχέση με ανταγωνιστές
• ενισχύετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας
• αποκαλύπτετε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα εμπόδια και τις περιοριστικές αντιλήψεις σας για την καριέρα σας και τα περιθώρια ανάπτυξής της.

Επικοινωνήστε με το sherlockyourmind.gr

Συμπληρώστε τη φόρμα για οποιαδήποτε πληροφορία